loader image

Bota e paketimit

ABO SI

Eksperienca dhe cilësia na kategorizojnë në të qenurit lider!

Kontakt

+383 48 502 500 info@abo-si.com

Lokacioni
Rr. Maliq Torbani 276 Prizren, Kosovë
Lider
Mbi 18 vite eksperiencë në prodhimin e pakove dhe letrës.
 Mbi 18 vite eksperiencë në prodhimin e pakove dhe letrës.
cilësi e nivelit të lartë

Zgjedhje e paketimeve

Eksperienca dhe cilësia na kategorizojnë në të qenurit lider!

Ne ofrojmë dhe garantojmë produkt me cilësi mahnitëse.

rreth nesh

Ne flasim vetëm për suksese!

ABO-SI N.T.P është ofruesi kryesor i zgjidhjeve të qëndrueshme të paketimit. Gjatë vitit 2003, kompania jonë duke pa nevojen e bizneseve për paketime fillon hulumtimin mbi kete produkt.
Historia jonë fillon me prodhimin e paketav në Bullgari dhe importe për Kosov, duke pa kërkesën kompania jone gradualisht barti prodhimin e saj ne Prizren, Kosove ku dhe jemi.
Gjatë gjithë këtyre vitev ne rritëm reputacionin tonë punë cilësore dhe një përkushtim ndaj klientëve tanë. Ndërsa rritëm shkallën tonë, ne rritëm aftësitë tona duke qendruar afër klientit me kualitet dhe cilësi të punës.

besim
Falë klientëve tan dhe besimit tyre ne jemi dhe do të jemi gjithmonë pranë kërkesave tuaja.
Lërini numrat të flasin
seriozitet
Sot, ne operojmë në më shumë 70% të tregut vendor, si dhe jashtë vendit .
cilësi e nivelit të lartë

Zgjedhje të letrës

Eksperienca dhe cilësia na kategorizojnë në të qenurit lider!

Ne ofrojmë dhe garantojmë produkt me cilësi mahnitëse.

partneri juaj në tranport

Transport i rregullt Bullgari - Kosovë

Ne ofrojmë transport të pjesshëm dhe të plotë nga Bullgaria në Kosovë dhe anasjelltas.

 

0
Vite eksperiencë
0 +
Bashkëpunëtorë
0 +
Kapaciteti i pako në ditë
Ekipë e përkryer
Të specializuar në fushat përkatëse dhe me përvojë të gjatë.
Cilësi
Ne ofrojmë dhe garantojmë produkt me cilësi mahnitëse.
Eksperiencë
Mbi 18 vite eksperiencë në prodhimin e pakove dhe letrës.
Lider
Eksperienca dhe cilësia na kategorizojnë në të qenurit lider!

Kush jemi ne?

Lider në tregun lokal dhe më gjerë...

ABO-SI NTP ka qenë prezent në Kosovë që nga vitet 80 me fusha të ndryshme të prodhimit dhe shërbimit.
Që nga viti 2003 ne jemi përqendruar në prodhimin e Paketimit të Kartonit.
Gjithashtu nga viti 2008 kemi filluar Transportin e mallrave nga Bullgaria në Kosovë dhe anasjelltas. Ne jemi lider në fushën e Transportit Bullgar.

Scroll to Top
Scroll to Top